L’ACCA s’adhereix al Moviment per la Justícia Climàtica

L’ACCA s’adhereix al Moviment per la Justícia Climàtica

L’ACCA ja forma part del Moviment per a la Justícia Climàtica, un grup de persones i organitzacions que ens hem unit a causa de la importància de la cimera d’aquest desembre a París, però amb la idea que la nostra feina va molt més enllà.

El moviment pretén presentar idees i alternatives viables al model actual als nostres governs i representants, fins i tot després de París, perquè prenguin mesures radicals i necessàries que provoquin un canvi de model.

Es fará una marxa ciutadana pel canvi climàtic el dia 29 de novembre per tal de visibilitzar un nombre de persones cada cop més gran preocupades per la inacció dels polítics a l’hora d’afrontar el problema del canvi climàtic i disposades a ser proactives en la seva acció contra el canvi climàtic.

Amb aquesta marxa es vol fer arribar les demandes ciutadanes com una sola veu a nivell mundial a la Cimera de París de desembre, demandes que afecten a la reducció d’emissions, l’equitat, les finances, la justícia social i els mecanismes de compliment, que constitueixen les línies vermelles del moviment.

Consulteu el programa d’activitas a http://justiciaclimatica.com/ i participa-hi!