12 de Juny propera sortida territorial al Parc Agrari

12 de Juny propera sortida territorial al Parc Agrari

El Parc Agrari del Baix Llobregat. Un espai protegit ?

Ja us podeu reservar el diumenge 12 de juny per a la propera sortida territorial al Parc Agrari del Baix Llobregat. L’objectiu d’aquesta sortida és conèixer in situ una problemàtica ambiental.

Enguany hem escollit visitar aquest espai per ser el retrat d’un territori amenaçat constantment per les requalificacions i les modificacions territorials i amb constants plans de desenvolupament i especulació(per exemple Eurovegas).

Comptarem amb la participació del Consorci del Parc Agrari, membres de la Plataforma aturem l’eurovegas i altres entitats del territori, que ens ajudaran a conèixer la realitat d’aquest entorn i els seus valors.