5è GREEN DRINKS del COAMB!

5è GREEN DRINKS del COAMB!

El cas de la Superilla de Sant Martí! 

 

El proper dimarts 13 de juny el COAMB organitza un nou GREEN DRINKS a Barcelona sobre la implementació de la primera Superilla.

Per aquells que no ho sapigueu, el GREEN DRINKS és una trobada informal per promoure sinèrgies entre interessats en la sensibilització per la sostenibilitat. Un espai on els participants parlen entre ells i intercanvien coneixements i inquietuds. Tot això, en un ambient lleuger, divertit i motivador.

En aquest cas es visitarà la Superilla de Sant Martí i es debatrà sobre mobilitat sostenible i participació ciutadana en la transformació de l’espai públic. A més, comptaran amb la presència d’experts en mobilitat i de tècnics de l’Ajuntament de Barcelona que han viscut de ben a prop aquest projecte.

Si esteu interessats en saber més sobre el projecte de les Superilles o en donar la vostra opinió, des de l’ACCA us animem a apuntar-vos a aquest  5è GREEN DRINKS!

Per inscriure-us-hi només heu d’entrar a la pàgina web del COAMB, buscar la pestanya “inscriu-te” i omplir les vostres dades.

Per saber més detalls sobre la trobada cliqueu al següent enllaç:  Fulletí 5è GREEN DRINKS