Arriba la sisena edició dels Premis Ciències Ambientals!

Arriba la sisena edició dels Premis Ciències Ambientals!

Un any més el COAMB i l’ACCA ens preparem per organitzar els Premis Ciències Ambientals de Catalunya.

Aquests premis representen un reconeixement a la trajectòria dels estudis ambientals a Catalunya, a la recerca interdisciplinària, a la iniciativa empresarial en el sector del medi ambient i al treball per comunicar els reptes de la sostenibilitat ambiental.

 

Com em presento als premis?


Les candidatures per presentar-se als premis ja estan obertes!

Des del 10 de maig fins al 31 d’octubre de 2017 pots presentar el teu projecte. Per fer-ho només has d’omplir el formulari que trobaràs a la pàgina web del COAMB  i enviar la documentació del projecte, treball o iniciativa a l’adreça de correu electrònic premisambientals@coamb.cat.

Els guanyadors s’anunciaran en un acte el proper 14 de desembre de 2017.

 

A quina categoria em puc presentar?


Hi ha 5 categories a les quals et pots presentar!

  1. Projecte o treball de final d’estudis. Per a projectes o treballs de final d’estudis realitzats per estudiants universitaris de darrer curs dels estudis de Grau en Ciències Ambientals impartits a les universitats catalanes.
  2. Activitat de recerca. Per a articles, estudis o projectes de recerca en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat realitzats per estudiants de programes de postgrau (doctorat i màster) o personal docent i d’investigació d’universitats, centres o instituts de recerca de Catalunya.
  3. Iniciativa empresarial. Per a treballs, projectes o iniciatives empresarials realitzades per empreses, emprenedors, organitzacions i entitats amb seu social a Catalunya, que treballen en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat.
  4. Comunicació ambiental. Per a treballs, campanyes o projectes de divulgació d’iniciatives relacionades amb el medi ambient i orientades a la societat catalana, realitzades per ambientòlegs, entitats ecologistes, associacions, tècnics d’ajuntaments, consultories ambientals, centres d’educació ambiental i professionals de l’àmbit de la comunicació ambiental, i que s’hagin desenvolupat durant o posteriorment a l’any
  5. Treball de recerca de Batxillerat. Per a Treballs de Recerca de Batxillerat realitzats per estudiants de centres d’ensenyament de Catalunya. Els treballs han d’haver estat presentats durant el curs acadèmic 2016-2017 i tutoritzats i avalats pel centre docent on s’han realitzat.

Quin és el premi?


Les candidatures guanyadores dels premis seran guardonades amb un trofeu dissenyat sota criteris d’ecodisseny i una dotació econòmica de 200 euros. Els accèssits rebran un diploma de reconeixement.

Complementàriament, totes les candidatures guardonades (premiats i accèssits) rebran:

  • Difusió del projecte a la pàgina web i les xarxes socials del COAMB i l’ACCA.
  • La gratuïtat de col·legiació o adhesió al COAMB i d’associació a l’ACCA per al candidat/da durant el període d’un any, segons el seu interès i idoneïtat. Aquest termini serà d’aplicació a partir de la data de lliurament dels premis.

 

Per més informació consulteu les bases de la sisena edició dels Premis Ciències Ambientals!

Bases 2017