Diàlegs Ambientals 2017

Diàlegs Ambientals 2017

El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya ha organitzat, amb la col·laboració del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), un cicle de diàlegs per avançar en la reflexió i l’acció pràctica en diverses qüestions clau que cal abordar en el nou escenari climàtic (adaptació, sensibilització, actuació).

El cicle de debats celebrat en el marc de l’exposició “Després de la fi del món” que podeu trobar al CCCB fins al 29 d’abril del 2018.

 

“Tenim la llei que mereixem? Debat sobre la Llei Catalana de Canvi Climàtic”

Dijous 2 de novembre, al CCCB de 18:30 a 20:00

On debatrem si la llei recentment aprovada serà suficient per al pas endavant imprescindible que necessitem fer en la mitigació i adaptació al canvi climàtic

Amb la presència de Ferran Civit (diputat al Parlament de Catalunya), i Salvador Lladó (investigador a Leitat Technological Center). Moderat per en Josep Escarrà (vicepresident del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya).

Us podeu Inscriure a la Sessió Aquí.

 

“La lluita contra el canvi climàtic a la pràctica: com ho fem?”

Dijous 9 de novembre, al Ateneu Barcelonès de 19:00 a 20:30

Parlarem amb representants del món empresearial i de l’administració sobre els compromisos internacionals i locals per a la mitigació i adaptació al canvi climàtic.

Amb Alba Cabañas (directora de l’Àrea Tècnica de Foment del Treball nacional) i Assumpta Farran (directora de l’institut català d’Enginyeria). Moderat per en Josep Garriga (economista i expert en negociacions sobre canvi climàtic).

Us podeu Inscriure a la Sessió Aquí.

 

“Ens hi juguem molt! Tallers i jocs sobre el canvi climàtic per als més petits”.

Dissabte 18 de novembre, al CCCB de 11 a14h.

On de forma gratuïta, els nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, acompanyats de les seves famílies podran participar en diferents jocs i dinàmiques que els permetran conèixer la problemàtica del canvi climàtic i les possibles actuacions per fer-hi front.

“Els ciutadans i el canvi climàtic: ho hem entès?”

Dijous 23 de novembre a l’Ateneu Barcelonès de 19 a 20:30h.

On debatrem i cercarem nous enfocaments i estratègies amb experts en comunicació i medi ambient.

Amb la presència de Xavier Duran (periodista especialitzat en ciència a Televisió de Catalunya), i un ponent pendent de confirmació. Moderat per Anna Pérez (ambientòloga i coordinadora de la campanya Climate Tracker).

Us podeu Inscriure a la Sessió Aquí.

Enviar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *