Les notícies de l'ACCA

Tota la informació, les activitats que ha anat realitzant, i les darreres novetats de l'ACCA

Premis Ciències Ambientals 2017

El passat 14 de desembre de 2017 es va celebrar a l’Ateneu Barcelonès l’entrega dels 6ns Premis Ciències Ambientals, organitzats per l’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB). Com en les edicions anteriors, els trofeus tenen l’objectiu de reconèixer la tasca de persones en diferents àmbits del medi ambient. Tant si te la vas perdre, com si vols revisar els premiats, et deixem una crònica de tot el que hi va succeir.

Lliurament dels Premis Ciències Ambientals 2017

La 6a edició dels Premis Ciències Ambientals ja és aquí!

El pròxim 14 de desembre s’anunciaran  els guanyadors de l’edició d’enguany en un acte que comptarà amb la intervenció de l’alpinista català Ferran Latorre.

Diàlegs Ambientals 2017

Diàlegs Ambientals 2017

Un cicle de diàlegs per avançar en la reflexió i l’acció pràctica en diverses qüestions clau que cal abordar en el nou escenari climàtic, que presenta nous reptes d’adaptació, sensibilització i actuació.

5è GREEN DRINKS del COAMB!

5è GREEN DRINKS del COAMB!

El cas de la Superilla de Sant Martí!    El proper dimarts 13 de juny el COAMB organitza un nou GREEN DRINKS a Barcelona sobre la implementació de la primera Superilla. Per aquells que no ho sapigueu, el GREEN DRINKS és una trobada informal per promoure sinèrgies entre interessats en la sensibilització per la sostenibilitat. Un espai on els participants parlen entre ells i intercanvien coneixements i inquietuds. Tot això, en un ambient lleuger, divertit i motivador. En aquest cas es visitarà la Superilla de Sant Martí i es debatrà sobre mobilitat sostenible i participació ciutadana en la transformació de l’espai públic. A més, comptaran amb la presència d’experts en mobilitat i de tècnics de l’Ajuntament de Barcelona que han viscut de ben a prop aquest projecte. Si esteu interessats en saber més sobre el projecte de les Superilles o en donar la vostra opinió, des de l’ACCA us animem a apuntar-vos a aquest  5è GREEN DRINKS! Per inscriure-us-hi només heu d’entrar a la pàgina web del COAMB, buscar la pestanya “inscriu-te” i omplir les vostres dades. Per saber més detalls sobre la trobada cliqueu al següent enllaç:  Fulletí 5è GREEN...
Arriba la sisena edició dels Premis Ciències Ambientals!

Arriba la sisena edició dels Premis Ciències Ambientals!

Un any més el COAMB i l’ACCA ens preparem per organitzar els Premis Ciències Ambientals de Catalunya. Aquests premis representen un reconeixement a la trajectòria dels estudis ambientals a Catalunya, a la recerca interdisciplinària, a la iniciativa empresarial en el sector del medi ambient i al treball per comunicar els reptes de la sostenibilitat ambiental.   Com em presento als premis? Les candidatures per presentar-se als premis ja estan obertes! Des del 10 de maig fins al 31 d’octubre de 2017 pots presentar el teu projecte. Per fer-ho només has d’omplir el formulari que trobaràs a la pàgina web del COAMB  i enviar la documentació del projecte, treball o iniciativa a l’adreça de correu electrònic premisambientals@coamb.cat. Els guanyadors s’anunciaran en un acte el proper 14 de desembre de 2017.   A quina categoria em puc presentar? Hi ha 5 categories a les quals et pots presentar! Projecte o treball de final d’estudis. Per a projectes o treballs de final d’estudis realitzats per estudiants universitaris de darrer curs dels estudis de Grau en Ciències Ambientals impartits a les universitats catalanes. Activitat de recerca. Per a articles, estudis o projectes de recerca en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat realitzats per estudiants de programes de postgrau (doctorat i màster) o personal docent i d’investigació d’universitats, centres o instituts de recerca de Catalunya. Iniciativa empresarial. Per a treballs, projectes o iniciatives empresarials realitzades per empreses, emprenedors, organitzacions i entitats amb seu social a Catalunya, que treballen en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat. Comunicació ambiental. Per a treballs, campanyes o projectes de divulgació d’iniciatives relacionades amb el medi ambient i...